Thursday, October 29, 2009

malam di sunway piramid



mmmmmm ari nie sye ngan my member p sunway just p lepak je bosan duduk umah je....so p lah sunway. heheheheheheheh...

tapi yang bestnya time kte dh puas mengambil gambar kt sekitar sunway tu terus lah member ajak p minum kat restoran mamak dekat ngan area sunway gak memang ramai juga lah time tu, dalam kite dh oder drink smabil member menikmati sisha tu ade lah salah seorang pelayan india nie dok pandang kite coz hairan kot kite tgah ambik gambar2 smabil kite minum then mula- mula macam biase lah talking each other ..suddenly mamat india tu datang kt meja kite orang mula dok usha member sye nie coz rajin sangat nak ambik gambar kan gigih gitu mamapu katenye.......
terus die tanya keje kt mane and u so hensem lah hehehehehe mase tu kite tak berhenti ketawa smpai org belakang asyik pandang kite haku dah tak tahan tgok member kena usah mamat india hehehehehehe

so tak lama dri tu mamat india tu p pegang rambut member saye so sye pon terkejut bila tgok mamat india tu than nk gelak pon ade sakit perut bile ingat balik hehehheheheheh.. selesai je minum memang tak kering gusi bile tgok kawan sye yg dok mencarut smapai balik haku just tolong gelak kan je hehehehe tu lah alkisah nye ye hehehehe

meh kite p belayar






haluuuuuuu.........

time nie sye p ke mezium di melaka town agak best gak tapi panas gile2 tak tahan sye ye lah mana taknye ade ke patut nak naik kapal tu nak buka kasut kaki i yang cute nie heheehhehehe perasaan simpan saje .........

Sunday, October 25, 2009