Sunday, November 15, 2009

cerita haku sepanjang 4 hari di mendef kl

mmmmmmmm hari rabu lepas haku p kl ke umah my cousin kat mendef tempat my cousin keje ini sebab die nak krusus lagi sminggu so p lah umah dia jam 330 smapai ke kl kt pudu station jam 6 lebih coz traffic tu yg lambat tu so time tu tgu lah my cousin pick... smapai je kt umah my cousin tgok je dh boring ye lah area mendef mane leh wat ape2 pon keliling umah dah lah tggal dlam mcm kt melaka pon sma gak tapi kt melaka umha teres so tak lah boring sgt tapi kt mendef tu umah tingkt 5 tak leh nak wat ape pon pe lagi duduk je kat dlam umah ...tapi esok nye sye keluar gak ngan cousin .......

Sunday, November 8, 2009

cerita sepanjang 5 hari traveling penat weii

hari nie baru je balik dri seremban tapi memang trvling tul ye lah dari melaka ke usj lepas tu ke naik ktm ke kelang and ke banting p antaq buku log and stay one night kat institute than esok teruskan lagi ke kelang naik ktm ke subang jaya member ambik kat subang jaya then balik umah member syah petang tu meka balik ke melaka kerana esoknye mereka nak konvo esok pagi haku lak tak dapt pergi sory guys tak dapt tgok korg konvo walaumacam mane pon tahniah atas konvo korang ye haku lak terpaksa ke syah alam batu tiga..... esok die baru direct naik ktm ke kuala lumpur lepas tu tukar ktm ke seremban esok baru balik naik bas ke triminal 1 lepas tu naik bas ke triminal 2 jam 10 sana jumpe lagi kawn dri bangi meka nak konvo kt mitc giliran student multimedia lak coz ikut course kt mitc melaka.....jam sepuluh kite org betolak dri seremban than dlam pejalanan tu haku dh pening coz kat belakang ade pasangan thailand nie adui nk tido pon tak leh asyik dengar meka sembang macm nak bagi dengar satu bas lepas tu lak kt depan ade pasangan indon ayooooo bakan main romentikkkkk lagi kekekekekekk.........smapai je kt melaka ctrl sye pon bepisah ngan member yang nak ke mitc die ikut taxi rm25 henget....haku pon belah lah so sempat lagi member nak mtak no hp ehehehhe mungakin die tak ade slin kot masa kt ilp ari tu .....
lepas tu haku pon p lah kt station yang nak ke sungai udang tapi tak nade lagi than i cal lah my sister tapi tersalah call lak tercall abg ipar heheheeeh kelakar giler yang abg ipar pon nak ke kl ade keje heheheheh tahn i cal lagi my sister so dah dapi tapi my sister lak suh beli tiket ke kelang tahan beli lah tiket smabil tunggu abg ipar datang nak bagi tiket tu, bile dah ok semua so sye pon naik bas ke masjid tanah hahahhahah tu lah cerita yang berlaku sepanjang 5 hari nanti jumpe lagi gua belah lu wei ........... gambar2 nanti lah gua masuk kan ye

Thursday, October 29, 2009

malam di sunway piramid



mmmmmm ari nie sye ngan my member p sunway just p lepak je bosan duduk umah je....so p lah sunway. heheheheheheheh...

tapi yang bestnya time kte dh puas mengambil gambar kt sekitar sunway tu terus lah member ajak p minum kat restoran mamak dekat ngan area sunway gak memang ramai juga lah time tu, dalam kite dh oder drink smabil member menikmati sisha tu ade lah salah seorang pelayan india nie dok pandang kite coz hairan kot kite tgah ambik gambar2 smabil kite minum then mula- mula macam biase lah talking each other ..suddenly mamat india tu datang kt meja kite orang mula dok usha member sye nie coz rajin sangat nak ambik gambar kan gigih gitu mamapu katenye.......
terus die tanya keje kt mane and u so hensem lah hehehehehe mase tu kite tak berhenti ketawa smpai org belakang asyik pandang kite haku dah tak tahan tgok member kena usah mamat india hehehehehehe

so tak lama dri tu mamat india tu p pegang rambut member saye so sye pon terkejut bila tgok mamat india tu than nk gelak pon ade sakit perut bile ingat balik hehehheheheheh.. selesai je minum memang tak kering gusi bile tgok kawan sye yg dok mencarut smapai balik haku just tolong gelak kan je hehehehe tu lah alkisah nye ye hehehehe

meh kite p belayar






haluuuuuuu.........

time nie sye p ke mezium di melaka town agak best gak tapi panas gile2 tak tahan sye ye lah mana taknye ade ke patut nak naik kapal tu nak buka kasut kaki i yang cute nie heheehhehehe perasaan simpan saje .........

Sunday, October 25, 2009

Monday, August 31, 2009

bulan puasa (ramadan)


bulan puasa ini banyak sangat dugaan yang saya terima semoga dugaan ini dapat memberi rahmat di sebalik dugaan yang diberi... dah masuk bulan september ini tinggal sebulan lagi saya akan habis perkhidmatan di keningau fm report belum lagi siap wah banyak nye keje nak wat compress balik lagi... laman web yang belum siap lepas tu nak wat blog lagi semua kena rushing sebelum habis bulan 9 nie

Tuesday, August 25, 2009


nie lah pemandangan di waktu petang di kawasan rumah sye ....

Tuesday, August 11, 2009

biar kan ia pergi demi kebahagian dia

HARI INI walaupun terasa berat tapi terpaksa perinsip tidak ingin mengangu itulah yang haku pegang haku terima walu kebencian yang haku dapat dan caci maki ..walupu masih sayang saya korban kn kerana tidak ingin menggangu biar ia tidak mengerti akan perasaan ku biar ia tau akan ke pelikan ku tidak ingin menghancurkan perasaan org walupn terasa rugi melepaskan orag yang di syangi itu lah aku

Monday, July 27, 2009


Sunday, July 26, 2009

salam semua
dalam keadaan hari ini sye sentiasa mengingati dia tapi bukan merindui dia, dia hanya kawan yang boleh di bawa bercerita dan bukan bleh di bawa untuk berkasih. pada hari itu sye telah hampah sye telah pn tutup hati ini walupun berat untuk menutupnya dan sye tidak akan menerima kehadiran dia lagi dlam hidup sye walaupun sesiapa biarlah sye hidup sendiri ada lah lebih baik dari sentiasa sakit hati mungkin sye terlalu obes dengan kehidupan untuk berteman tapi kali ini akan ku angap sebagai kekasih kawan tapi bukan kekasih yang untuk seumur hidup sye tinggalkan hati ini bukan untuk berkasih tapi untuk berkawn tak lebih dari tu kerana cukup lah ku rasa sakit hati

Monday, July 6, 2009

CORETAN KECIL, bila diri ini di belengu terasa bagi diri tak boleh bernafas, bagaimana kah hidup untuk di teruskan lupa kah aku pada allah s.w.t atau hanyut kah aku kerana orang yang di sayang pergi tinggal kan aku tapi hati ini teralu sedih bila ingat kan masa yang telah lalu bagaikan sekejap sahaja ia pergi tanpa ucpan untuk berpisah kata2 itu lah yang aku harapkan dari bibir nya sendiri tapi ia tidak pernah berkata demikian hanya hilang begitu sahaja. adakah aku hanya bermain pada bayng -bayang sendiri atau gila kah aku bila diri hanya mengingati dia yang bukan milik ku , aku harus sedar dari mimpi bahawa dia bukan milik ku tapi kepunyaan orang lain tapi tak ape aku hanya teguh kan diri untuk kuat kan semangat ku demi untuk maju kedepan aku terlalu bodoh kerana mempercayai nya pada mula nya perjumpaan bila ini jadinya dia telah tinggalkan pergi tanpa kata putus itu kah yang di harap kan atau itu kah yang selalu die buat kepada orang lain tak pe lah hanya allah sahaja yang tahu akan diri ku

demi allah aku sayang kan dia tapi ini jadi nya aku terima dengan seadanya.......

Sunday, July 5, 2009

hari ni hari ketiga haku kt tempat keje mmmmm bleh lh tapi haku tak bleh tahan lah tak ade keje
so sye pn berani kan diri tanya pasal jadual waktu baru je nak kena urus jadual nie .... kdg menyesal gak p ojt kt sini yelah dh lah tak ade kawn kt sini wwawawawawawwaawwaw nak nanges je rasenye yelah ojt sorg kt sini tak tau nak wat ape

Wednesday, July 1, 2009

ojt

berita terkini 1 julai sye dah start ojt kt keningau fm ..tempat ok lah dan dekat dengan tempat tinggal so tak ade masalah dari segi tempat tinggal dari ojt kt pudu hari tu coz tak ade tempat tinggal kena cari sendiri

Saturday, April 25, 2009

Friday, April 24, 2009

semua gambar-gambar nie sye ambik masa kt pangkor best gak... dan yg lain masa haku terlibat dalam in house trning ajar adobe photoshop...
what u see is what u get.... love u all heheheheh.. my blog tak sedia lagi so nie je perkataan yg dapat di ungkapkan